Нідерландський експерт позитивно оцінив роботу херсонських архітекторів

Новини районів > Цюрупинський район
 
Mr. Abel Pieter de Vries, експерт в області будівництва спортивних водних споруд Нідерландської спеціалізованої організації PUM  під час робочої виїзд херсонських та нідерландських колег безпосередньо на ділянку, де будуватиметься об'єкт, високо оцінив роботу херсонських архітекторів, які працюють над проектом Олімпійського центру водних видів спорту в Цюрупинську.

«Вперше я побачив цей проект на фотографіях і перша моя думка була: «Вау! Що ж я можу привнести в такий масштабний і захоплюючий проект». Пізніше, коли я вже приїхав в Україну, ми провели низку нарад, і я вніс ряд конструктивних пропозицій до основної будівлі, атріуму і майданчикам паркового комплексу. В цілому, робота моїх колег з Херсона знаходиться на досить високому рівні», - сказав Mr. de Vries.
 
Основне завдання роботи нідерландського експерта - надати рекомендації для адаптації проекту під світові стандарти. Тобто участь у проекті фахівця такого рівня дасть можливість центру приймати у себе для тренувань команди зі всього світу.

Довідка. Організація PUM була заснована в 1978 році за ініціативою Нідерландської християнської федерації роботодавців (NCW) і Конфедерації промисловості Нідерландів (VNO). У березні 1997 року PUM стала незалежною організацією; тим не менш, вона підтримує тісні зв'язки з VNO-NCW. Її програми фінансуються урядом Нідерландів, Європейського союзу, Федерацією роботодавців VNO-NCW. Експерти PUM надають консультаційні послуги проектам та компаніям по всьому світу.


Фото:

Нашi партнери