Гола Пристань. Конференція районної федерації футболу

Минулого тижня в Голопристанській районній державній адміністрації відбулась конференція районної федерації футболу. На засіданні були присутні:  А.Носик – голова районної державної адміністрації, Г.Попов – голова районної ради, А.Шибаєв – заступник голови районної державної адміністрації, О.Гонтар – голова обласної президії футболу, В.Богун – голова обласної федерації футболу, А.Ніколенко – головний спеціаліст сектора молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації, С.Курган – президент районної федерації футболу, представники футбольних команд району.
На порядку денному було розглянуто декілька питань. Доповідав голова районної федерації про роботу федерації у 2012 році, стан справ, проблеми та шляхи розвитку футболу на території н району. Також відбулися вибори голови федерації футболу. Цю посаду, як і в минулому році, зайняв С.Курган.

Підсумовуючи дану зустріч заступник голови районної державної адміністрації Андрій  Шибаєв виголосив особливу подяку за сприяння у розвитку футболу у Голопристанському районі Голопристанському міському голові - Негрі А.П. та сільським головам, які приділяють значну увагу розвитку спорту на селі: Бураку М.І. (Бехтерська), Корольовій С.В. (Чулаківська), Вакуленку А.П. (Долматівська), Шинкарюку М.М. (Нововолодимирівська). Та спонсорам: Блакитному В.В., Бахмату С.О., Гордійчуку В.Б., Синенко О.О., Рибалко С.В., Циханович В.М., Нестеренко В.О., Лакізі Л.О, Рибалко В.І.

http://gopriks.net/uk/novini/2344-pro-rajonnu-konferentsiju-futbolu 


Фото:

Нашi партнери