Тенісний турнір «Легендарна тачанка»

2 - 3 березня 2013 року в спортивному залі Каховської ДЮСШ відбувся V традиційний аматорський турнір з тенісу на Кубок «Легендарна тачанка». Турнір, як завжди, пройшов на високому організаційному рівні, у змаганнях взяли участь кращі тенісисти-аматори Каховки, Нової Каховки, Херсона, Миколаєва, Мелітополя. Спортсмени розіграли  першість у змішаному парному розряді - «міксті»  і одиночному розряді серед чоловіків.

За підсумками змагань в «міксті» (11 пар) перемогу завоювали каховчане Наталя Швед і Олег Тіщенко. На другому місці Ірина Михайленок (Мелітополь) і Володимир Шурмелєв (Каховка). Третє місце дісталося парі в складі Ірини Зеленко (Н.Каховка) і Романа Сєрова (Каховка).

У першості серед чоловіків переможцем турніру на Кубок «Легендарна тачанка» став каховчанин Борис Ніколюк. Друге місце за Володимиром Комягіним (Каховка). Третє місце завоював Валерій Маліцький (Миколаїв).

Переможці й призери турніру були нагороджені почесними призами, медалями й дипломами. Організатори змагань дякують адміністрації Каховської ДЮСШ (директор В.Чухрай) і відділу з питань сім’ї, молоді й спорту Каховської міської ради за надану допомогу в організації й проведенні турніру.


Фото:

Нашi партнери