ХХV легкоатлетичний пробіг «Десант - 44», присвячений 69-й річниці звільнення м. Херсона від фашистських загарбників

16 березня 2013 року (субота)  у м. Херсоні відбудеться ХХV  традиційний легкоатлетичний  пробіг «Десант - 44», присвячений 69-й річниці звільнення міста від фашистських загарбників.
Маршрут: сел.Антонівка  - вул. Херсонська – Кіндійське шосе – вул. Перекопська – вул.Чекістів на дистанціях  13,5 км і 7 км.

Старт на дистанції 7 км буде даний по ходу пробігу, від кільця між вул. Херсонська й Кіндійське шосе (біля торгового центру «Салют» ) через п'ять хвилин після проходження лідируючої групи.

Загальне керівництво, підготовку й проведення змагань здійснюють управління молоді та спорту Херсонської міської ради, Херсонське відділення Асоціації ветеранів легкої атлетики України. Безпосереднє проведення пробігу й допуск спортсменів до змагання покладається на суддівську колегію, затверджену управлінням молоді й спорту Херсонської міської ради.
До участі в легкоатлетичному пробігу допускаються всі бажаючі, які мають відповідну спортивну підготовку й допуск лікаря.

Реєстрація учасників, прийом іменних заявок, медичних довідок з допуском лікаря проводиться головною суддівською колегією в день пробігу 16 березня 2013 року з 9.30 до 10.30 у Херсонському вищому училищі фізичної культури (вул.Чекістів, 2-А ).

Довідка. Окупація Херсона в роки Великої Вітчизняної війни тривала 31 місяць. За цей період загинуло близько 17 тис. мирних мешканців міста, понад 15 тис. дівчат і юнаків були примусово вивезені на роботи до Німеччини, у таборах військовополонених на території міста знищено близько 40 тис. червоноармійців. Бої за Херсонщину тривали майже півроку - з 28 жовтня 1943 року по 14 березня 1944 року. У цих боях загинуло, померло від поранень, потонуло на переправах, зникло безвісти близько 47 тис. чоловік.

Детальніше про пробіг  http://sport-kherson.org.ua/463-o-provedenii-hhlegkoatleticheskogo-probega-desant-44-posvyaschennogo.html 
                                 http://probeg.org/card.php?id=1041


Фото:

Нашi партнери