Микола Костяк доручив скласти програму реконструкції спортмайданчиків

«Президент України поставив завдання повернути спортивні майданчики, спортзали у кожен навчальний заклад. Це завдання треба виконати у поточному році», - сказав голова обласної державної адміністрації Микола Костяк під час обласної селекторної наради, яка проводиться щопонеділка.

Микола Костяк доручив здійснити інвентаризацію навчальних закладів, де немає спортивних споруд, скласти програму реконструкції і відновлення та визначити ресурси на її виконання. «Цю роботу необхідно проводити на гаючи часу», - акцентував голова облдержадміністрації.

Нагадаємо, що на виконання соціальних ініціатив Президента України та з метою ремонту та упорядкування спортивних об’єктів в області щорічно з 01 по 30 квітня проводиться місячник «Спорт для всіх – спільна турбота».
У 2013 році під час Місячника планується упорядкувати 100% спортивних майданчиків області, що потребують ремонту.
В Херсонській області налічується 1 тис. 417 спортивних майданчиків, з яких 25 – зі штучним покриттям для ігрових видів спорту, 47 тенісних кортів, 322 майданчика з тренажерним обладнанням (з них 12 гімнастичних містечок з тренажерним обладнанням).                
У 2012 році  під час проведення Всеукраїнського місячнка "Спорт для всіх - спільна турбота" упорядковано 1 тис. 77 майданчиків (99,3% від усіх майданчиків в області, що потребували ремонту), на що з бюджетів всіх рівнів було виділено 300 тис. грн та залучено 293 тис. грн – позабюджетних коштів. Загальна кількість населення області, яка взяла участь у Місячнику, склала близько 78 тис. 640 чоловік, що становить 7,3 % від загальної кількості населення області.


Фото:

Нашi партнери