Верхньорогачицька команда «Євгенія» візьме участь у Всеукраїнській Юнацькій Баскетбольній Лізі

Завершився ІІ тур Всеукраїнської Юнацької Баскетбольної Ліги серед дівчат 1999-2000 років, у якому взяла участь Верхньорогачицька команда «Євгенія-99» районної дитячо-юнацької спортивної школи.
Три гри провели у місті Полтава баскетболістки «Євгенія - 99» зі своїми ровесниками з міст Миргорода, Полтави та Донецька. Всього у другому турі дівчата зіграли 5 ігор і нині займають друге місце в турнірній таблиці чемпіонату України з баскетболу, маючи в своєму активі 4 перемоги та 1 поразку.

Наступний ІІІ тур, після якого буде визначена четвірка команд, які у фінальній частині чемпіонату розіграють головні нагороди змагань, пройде 25-27 березня 2011 року у місті Дніпропетровську, де суперниками виступлять команди з міст Івано-Франківська, Бар (Вінницька область) та Київської області (Переяслав-Боярка).
 
Команда «Євгенія» була створена у 2006 році. ЇЇ тренером став вчитель фізичної культури Сергій Земба. Починаючи з 2007 року вихованки тренера-викладача постійно ставали переможцями та призерками обласних змагань. Фінансову підтримку баскетбольній команді «Євгенія» надають приватні підприємці та фермери району. Завдяки їм юні спортсменки мають змогу брати участь у різних змаганнях.


Фото:

Нашi партнери