У квітні Херсонщина очікує на щорічний ралі-рейд «Чумацький шлях»

5-7 квітня 2013 року у відповідності з вимогами Держмолодьспорту України та Автомобільної федерації України в області проводитиметься  етап чемпіонату України з ралі-рейдів «Чумацький шлях». Про це повідомляє прес-служба Херсонської ОДА.

Нагадаємо, що у вересні 2012 року на Херсонщині вперше пройшов етап Кубка ралі-рейд «Чумацький шлях» у рамках етапу Кубка України з  ралі-рейдам 2012 року. Географічні особливості Херсонського  регіону дозволяють проводити масштабні автомобільні змагання без особливих ускладнень для населення.

Змагальна дистанція ралі-рейду склала близько 750 км. І проходило змагання на території Голопристанського району в районі сіл Стара Збур’ївка, Рибальське, Геройське.

Також відзначимо, що на Херсонщині традиційно проводяться змагання із класичного ралі з тією же назвою - "Чумацький шлях". Ця гонка проводиться як етап Кубка України з ралі і є єдиним змаганням, що входить до складу всіх чемпіонатів України з ралі в часи незалежної держави. Воно проводиться щорічно, починаючи з 1994 року, і цього року це буде вже двадцятий «Чумацький шлях».

Основна загальна частина ралі пройде на польових дорогах у районі села Тягинка Бериславського району й села Іванівка Білозерського району. Дистанція змагальних ділянок складає 110 км. Загальна дистанція ралі - приблизно 290 км. Орієнтовна кількість учасників - 50 екіпажів з різних регіонів України.


Фото:

Нашi партнери