У Верхньорогачицькому районі готуються до проведення футбольного турніру за Кубок Пам’яті

У Верхньорогачицькому районі 2 травня 2013 року відбудеться десятий Міжрайонний футбольний турнір за Кубок Пам’яті, присвячений пам’яті співробітників міліції, які загинули при виконанні своїх службових обов’язків.
 
Щороку турнір збирає чимало шанувальників. За доброю традицією у цей день планується урочисте відкриття заходів. А далі 8 футбольних команд будуть змагатися за призові місця та головний приз - Кубок Пам’яті.
 
Свято обіцяє бути цікавим та захоплюючим. Ігри, виступи дитячих художніх колективів району, розіграш лотереї, конкурс малюків на спортивну тематику, виставка-продаж виробів народного вжитку - все це не залишить глядачів байдужими.
 
Підготовка до турніру була обговорена на першому засіданні організаційного комітету за участю голови районної державної адміністрації, організатора турніру Михайла Романія, повідомляється на сайті Херсонської облдержадміністрації.

http://www.oda.kherson.ua/ua/news/u-verhnorogachickomu-rajjone-gotovyatsya-k-provedeniyu-futbolnogo-turnira-za-kubok-pamyati


Фото:

Нашi партнери