Змагаються юні баскетболісти (м. Каховка)

Вже стало доброю традицією у Каховській ДЮСШ починати новий спортивний рік з баскетбольних змагань серед юнаків та дівчат «Різдво – 2011». Протягом двох ігрових днів (5-6 січня) виборювали першість у турнірі команди юнаків та дівчат (1994р.н. та молодші) з Каховки, Нової Каховки, В.Рогачика, Генічеська та Білозерки. На попередньому етапі команди були розподілені на групи, у яких грали за коловою системою, а на фінальному етапі у стикових матчах виявляли призерів турніру.

Серед дівчат у матчі за третє місце господарки змагань поступились команді з Білозерки – 30:38. У фінальному матчі зустрілись команди Генічеська та В.Рогачика. З рахунком 24:19 перемогли дівчата з Верхнього Рогачика і другий рік поспіль стали переможцями баскетбольного турніру «Різдво».

В змаганнях юнаків третю сходинку посіли представники Генічеська, а у вирішальному матчі зустрілись команди Каховки та Нової Каховки. Протягом всього фінального матчу гравці обох команд демонстрували високу технічну майстерність та добру фізичну підготовку, велике бажання до перемоги. У підсумку  - 40:32 на користь новокаховчан (тренер Дзюбенко Н.З.). Каховчани під керівництвом тренера В.С.Зарецького – другі.

Команди-переможці та команди-призери були нагороджені почесними дипломами, призами та медалями від організаторів змагань – відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради, Каховської ДЮСШ відділу освіти та спонсорів.


Фото:

Нашi партнери