«Тачанка» мчить до перемоги!

24 березня 2013 року в спортивному залі Каховської ДЮСШ іграми останнього п’ятого туру завершився відкритий чемпіонат м. Каховки з баскетболу серед чоловіків 2013 року, повідомляє відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Каховської міської ради.
Перемігши в останньому матчі одного зі своїх головних суперників – команду «Свєтлово» - з рахунком 67:48, чемпіоном міста з баскетболу другий рік поспіль стала каховська команда «Тачанка». У складі «Тачанки» перемогу здобули: Олексій Засовицький, Сергій Гончаров, Іван Гаврильченко, Віктор Варламов, Євген Федорчук, Денис Терехов, Ігор Педченко та Олексій Середа.

Інший матч цього ігрового дня між командою Каховської ДЮСШ і командою м. Таврійська завершився перемого останніх з рахунком 61:41. Ця перемога дозволила гостям з Таврійська зайняти другу сходинку у турнірній таблиці. Бронзовим призером першості стала команда «Свєтлово», яка поступилась команді м. Таврійська у особистій зустрічі.

Команда-переможець нагороджена почесним кубком, медалями та дипломами за перше місце від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Каховської міської ради. Медалями та дипломами відповідного ступеню нагороджені також команди-призери чемпіонату.

Кращим гравцем чемпіонату визнано Івана Гаврильченка («Тачанка»), якого відзначено пам'ятним кубком і дипломом від організаторів.


Фото:

Нашi партнери