Питання модернізації дитячих спортивних майданчиків у Іванівському районі

З метою організації реалізації соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича «Діти – майбутнє України» 22 березня 2013 року в Іванівській гімназії проведено нараду за участю працівників відділу освіти районної державної адміністрації, директорів позашкільних, дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, на якій розглянуто питання модернізації дитячих спортивних майданчиків, повідомляється на офіційному сайті Іванівської райдержадміністрації. 

Начальник відділу освіти районної державної адміністрації Людмила Шикуленко зазначила, що нові соціальні ініціативи Президента України дадуть можливість підвищити соціальний захист дітей. Сьогодні головним завданням для освітян, відповідно до цих ініціатив, є соціальний захист та створення належних умов для виховання і розвитку майбутнього покоління.

Спорт високих досягнень - для особливо здібних і вольових, тому масова спортивна робота – це один з важливих інструментів, за допомогою якого дитину необхідно убезпечити від шкідливих звичок і сумнівних компаній, а головне – виховати фізично і духовно здоровою.

Роботи вистачить не лише для освіти, а і для кожного відділу районної державної адміністрації. Головне не забюрократизувати цей процес нарадами і паперами, а розпочати системну, реальну, практичну діяльність.

Зважаючи на серйозні завдання, які поставив Президент в рамках нових соціальних ініціатив, доповідач закликала всіх учасників наради максимально відповідально поставитися до реалізації кожної соціальної норми на території району. Адже нові соціальні ініціативи Президента України спрямовані у майбутнє – для наших дітей.

За результатами наради керівникам закладів освіти дані доручення щодо збільшення відсотка охоплення дітей позашкільною освітою в сільській місцевості та проведення ремонту і модернізації дитячих спортивних майданчиків.

http://ivanrda.ks.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=96&Itemid=67


Фото:

Нашi партнери