Вітаємо з ювілеєм!

28 березня свій 65-річний :ювілей відзначає  заслужений працівник фізичної культури і спорту України,  заслужений тренер України з гандболу, головний тренер  жіночого гандбольного клубу «Дніпрянка» Михайло Борисович Милославський – «батько» херсонського жіночого гандболу, один із найкращих тренерів України  з гандболу, тренер 3 бронзових призерок XXVIII Олімпійських ігор 2004 року в Афінах.
З його ім’ям  пов’язана історія розвитку жіночого гандболу в Херсонській області і виникнення гандбольного клубу «Дніпрянка», яка успішно виступає  на  міжнародних і всеукраїнських  змаганнях та має вагомі здобуткі, область зобов’язана йому та його  команді тренерів-однодумців. 

Прийміть, шановний Михайле Борисовичу,  найщиріші побажання міцного здоров’я, щастя, довголіття, невичерпної енергії, творчої наснаги та професійної тренерської  вдачі.  
Хай кожен новий день приносить добрий настрій, шанобливе ставлення колег і друзів, примножує сили, щоб ніколи  не згасав у душі  вогонь добра і віри, не залишали життєлюбство, душевна рівновага, терпіння і мудрість!


Фото:

Нашi партнери