Спортивні новини м. Нова Каховка

Кікбоксинг.  На початку березня в місті Бровари відбувся чемпіонат України з кікбоксингу серед юнаків та дівчат (понад 800 учасників). Спортсмени ДЮСШ «Спартак» (м.Нова Каховка) посіли такі призові місця: Артим Кирило у ваговій категорії 38 кг посів перші місця (розділи кікбоксингу: лоу-кік та фул контакт), Костюк Андрій у ваговій категорії 28 кг - перші місця (кік-лайт, лайт контакт), Маломуж Дар’я у ваговій категорії 25 кг - перші місця (кік-лайт, лайт контакт), Франко Тетяна у ваговій категорії 47 кг - перші місця (кік-лайт, лайт контакт), Бакунович Олександр у ваговій категорії 50 кг - перше місце (кік-лайт) та третє місце (лайт контакт), Тайлаков Руслан у ваговій категорії до 25 кг - перше місце (кік-лайт), Тиркало Дмитро у ваговій категорії до 25 кг - друге місце (кік-лайт) та третє місце (лайт контакт), Тайлаков Богдан у ваговій категорії до 25 кг - третє місце (кік-лайт), Котляр Дмитро у ваговій категорії до 69 кг - друге місце (кік-лайт), Пижевський Артем у ваговій категорії до 38 кг – третє місце (кік-лайт). Тренує спортсменів тренер-викладач з кікбоксингу Маломуж Юрій. 

Волейбол. 23-24 березня 2013 року у м. Нова Каховка в спортивному залі «Будівельник» відбувся чемпіонат Херсонської області з волейболу серед жіночих команд. Перше місце посіла команда дівчат ДЮСШ відділу освіти (м. Нова Каховка), друге місце - команда ДЮСШ (м.Гола Пристань), третє місце - команда ДЮСШ (м. Каховка).

Шашки.
22 березня 2013 року в місті Нова Каховка в загальноосвітній школі № 4 проведено відкриту першість школи з шашок серед юнаків та дівчат  на призи відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради. У змаганнях взяли участь  20 учнів. Серед юнаків перше місце посів В’ячеслав Балик, друге місце – Дмитро Чукась, третє місце – Дмитро Голуб. Серед дівчат  на першому місці – Катерина Блищик,  на другому – Дарина Люцко,  на третьому – Марія Миронюк.

http://novakahovka.com.ua/index.php?t=6&id=1266&lng=ua


Фото:

Нашi партнери