Кубок Скадовська з волейболу

23-24 березня відбувся відкритий турнір з волейболу «Кубок Скадовська». Організатори змагань -   Скадовська районна організація  ФСТ «Спартак» та тренер Антонівської команди «Агро-спорт» В. Дудченко за підтримки Скадовської міської ради. У турнірі взяли участь шість команд: «Скадовськ», «Антонівка -1», «Антонівка-2», «Лазурне», «Володимирівка», «Ветеран» (Скадовськ).

У перший день після жеребкування відбулися відбіркові ігри у підгрупах. У першій підгрупі сильнішою були волейболісти команди «Антонівка-1». Вони впевнено здолали опір команд «Скадовськ» та «Володимирівка» (2:0). Команда «Скадовськ» також перемогла команду «Володимирівка» з рахунком 2:0. У другій підгрупі команда «Лазурне» перемогла команди «Ветеран» та «Антонівка-2»  (2:0). Команда «Ветеран» виборола перемогу у молодої непоступливої команди «Антонівка-2» з рахунком 2:0. Отже,  у фінал вийшли команди «Лазурне», «Ветеран», «Скадовськ» та «Антонівка -1», які  на другий день і розіграли призові місця.

Фаворит змагань команда «Антонівка-1» підтвердила свій статус. У боротьбі за друге місце волейболісти «Скадовська» переграли команду «Лазурне» з рахунком 2:0. Команда «Ветеран» не змогла перемогти молодших та тренованих суперників, програвши командам «Антонівка-1» та «Скадовськ», проте продемонструвала свій спортивний характер.

За результатами ігор перше місце посіла команда «Антонівка-1», яку тренує  В. Дудченко.  Друге місце виборола команда «Скадовськ». Третє місце здобули волейболісти команди «Лазурне». 

Були визначені кращі гравці: Тиркало Володимир, Коробіхін Віталій, Денисенко Петро. Переможців та призерів нагороджено кубками, медалями та грамотами.

А вже 28-31 березня  команда «Агро-спорт» (тренер В.Дудченко), яка виступає  у чемпіонаті України з волейболу  першої аматорської ліги,  прийматиме  у Скадовську  3-й тур чемпіонату України першої аматорської ліги,  повідомляється на офіційному сайті міста Скадовська.

Фотозвіт http://www.skadowsk.kherson.ua/news_city.php


Фото:

Нашi партнери