Діти - майбутнє України

28 березня 2013 року в залі засідань Великолепетиської районної державної адміністрації за участю першого заступника голови районної державної адміністрації Олександра Трохименка, начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Андрія  Періга, керівників закладів освіти району, методистів районного методичного кабінету та спеціалістів відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації відбулася нарада, на якій розглянуто питання «Про реалізація в районі нових соціальних ініціатив Президента України В. Ф. Януковича «Діти – майбутнє України».

Обговорюючи питання щодо стану  модернізації дитячих спортивних майданчиків головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації  Роман Денисенко проаналізував матеріально-технічний стан спортивних залів, дитячих спортивних майданчиків навчальних закладів району, забезпеченість та потребу кожного навчального закладу  у спортивному  інвентарі. Так, з метою модернізації дитячих спортивних майданчиків у загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів району в квітні 2013 року буде проводитися Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота», в рамках яких будуть проведено заходи з облаштування спортивних майданчиків.

В обговоренні цього питання взяли участь  директор Великолепетиської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Г.Карпачова,   директор Малолепетиської  ЗОШ І-ІІІ ступенів М.Барановський,   завідувачка  Великолепетиським ясла/садком № 1  О. Мамаєва.

Із заключним словом виступив начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації А. Періг, який наголосив, що варто всім відповідним організаціям і установам посилити роботу щодо охоплення підростаючого покоління позашкільною освітою. «Кожна обдарована дитина Лепетищини має розвивати свої здібності й таланти у позашкільних гуртках, спортивних секціях тощо», - підкреслив начальник відділу освіти, молоді та спорту. Він додав, що час, який діти проводять після школи, не маючи ніякого захоплення та заняття – змарнований час.
«Нашим дітям треба створювати умови для реалізації їх захоплень і здібностей. І тут постає важливе завдання перед педагогами та батьками – побачити цей талант, сприяти його розвитку та заохочувати дитину до здорового і активного способу життя», - зауважив керівник.

Підсумовуючи результати наради, перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Трохименко запропонував відпрацювати підняті питання та за підсумками наради прийняті відповідні рішення, повідомляється на сайті Великолепетиської райдержадміністації.

http://lepetykha-rda.gov.ua/diti-maybutnie-ukrayini


Фото:

Нашi партнери