Всеукраїнський місячник з упорядкування спортивних майданчиків «Спорт для всіх - спільна турбота»

З 1 квітня в Україні  стартує Всеукраїнський місячник з упорядкування спортивних майданчиків «Спорт для всіх - спільна турбота».
У ході проведення Місячника для активного відпочинку любителів спорту і фізичної культури, популяризації здорового способу життя на основі добровільної суспільно корисної праці населення планується здійснити заходи з підготовки до весняно-літнього сезону найпростіших фізкультурно-оздоровчих та спортивних споруд і майданчиків за місцем проживання та в місцях масового відпочинку.

У районах і містах області  протягом березня  вже створені організаційні комітети для проведення Місячника, визначений перелік спортивних споруд і спортивних майданчиків за місцем проживання та масового відпочинку населення для відновлення, реконструкції та облаштування спортивних об’єктів, організована робота щодо пропаганди Місячника у засобах масової інформації.

Так, звертаючись  до громадян міста Каховки,  відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Каховської міської ради зазначає: «За останні роки Всеукраїнський місячник став доброю і сталою традицією, яка намагається привернути людей до такої корисної справи, як ремонт чи будівництво спортивних та дитячих майданчиків, а головна ціль - достукатися до українських сердець та пояснити, що здоров'я - це найцінніше, що може бути у людини. Звертаємося до громадян нашого міста, громадських організацій, колективів підприємств і установ, власників спортивних майданчиків, до всіх, хто небайдужий до розвитку фізичної культури і спорту, прагне бачити здорову націю і займатися спортом на спортивних майданчиках з проханням підтримати проведення в місті Всеукраїнського місячника «Спорт для всі – спільна турбота» та взяти участь у благоустрої своїх прибудинкових і відомчих спортивних і ігрових майданчиків». 

За попередніми даними в області планується до участі у Місячнику  залучити  цього року 71,9 тис. громадян і спільними зусиллями відремонтувати та привести до ладу  914 майданчиків по всій області.

Підсумки проведення в області Місячника будуть підбити до 24 травня 2013 року, визначені кращі населені пункти у кожному районіі та три кращі райони (місто), забезпечено їх оприлюднення в засобах масової інформації. 


Фото:

Нашi партнери