Спортивні заходи Чаплинського району

Протягом  І кварталу  2013  року за сприяння відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації у Чаплинському  районі  проведено ряд спортивних заходів, серед яких Кубок з волейболу, присвячений 24 річниці виводу радянських військ з Республіки Афганістан (у змаганнях взяли участь 6 команд району) та районний турнір з вільної боротьби серед вихованців Чаплинського ДЮКФП.

У березні 2013 року до Міжнародного жіночого дня проведено турнір з волейболу серед жінок (перемогла команда «Урожай» з Хрестівки). З 16 по 23 березня 2013 року відбулася першість району з волейболу серед чоловічих команд. В ньому взяли участь 9 команд району. Переможцем стала  команда «Галант» (смт Чаплинка), друге місце виборола команда «Урожай» (с. Хрестівка), а на третьому опинилась команда «Нива» (с. Новонаталівка). 

Також відділом забезпечувалась участь колективів фізичної культури району у обласних заходах, а саме: у змаганнях з волейболу та баскетболу, на яких баскетболісти вибороли друге місце в зоні, а волейболісти – третє.  Відповідно до  програми ХОДЮФЛ юнаки та дівчата району змагалися з футзалу, де юнаки зайняли  п’яте загальнокомандне місце в області, а дівчата – третє. Борці району взяли участь у двох відкритих турнірах області з вільної боротьби. Загалом вибороли 5 бронзових, 3 срібні та 2 золоті медалі.

Новини Чаплинського району


Фото:

Нашi партнери