Скадовській районній комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі — 45!

27 березня у м. Скадовську  відбулися урочистості з нагоди 45-річчя заснування Скадовської районної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

На свято завітали міський голова Олександр Гавриш, голова Скадовської райдержадміністрації Єгор Устинов, голова районної ради Олег Старенький, головний спеціаліст відділу освіти,  молоді та спорту Скадовської райдержадміністрації  Ліна Бут, завідуючий Скадовською філією Херсонського вищого училища фізичної культури  Борис Руденко, директор ПП “Кулида”  Сергій Кулида, учні та керівники Скадовської ЗОШ №2, Скадовської ЗОШ №3, Михайлівської і Ульянівської ЗОШ, Скадовської школи-інтернату, Центру дитячо-юнацької творчості, міжшкільного навчально-виробничого комбінату, Скадовської районної організації ФСТ «Спартак».

Веселими піснями та запальними танцями вітали іменинників творчі колективи міста та району, від гостей та спонсорів школа отримала чимало подарунків.
Скадовчане пишаються здобутками РК ДЮСШ, яка підняла на новий рівень імідж міста і району, кропітка робота якої принесла неперевершену радість всім прихильникам, вселила надію на майбутні перемоги.

Довідка. Скадовська районна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа заснована у березні 1968 року. На даний момент у  школі функціонують 6 відділень, а саме: футболу, волейболу, легкої атлетики, кульової стрільби, вільної боротьби та гандболу. Всього працює 33 навчально-тренувальні групи, у яких займається 517 учнів. Навчально-тренувальний процес здійснюють 19 тренерів, з них 17 - мають вищу освіту, 2 - вищу кваліфікаційну категорію тренера-викладача і 11 - першу категорію тренера-викладача, 6 - ІІ категорію. Працюють навчально-тренувальні групи у Новомиколаївській, Михайлівській, Улянівській, Антонівській  загальноосвітніх школах.
За останні роки школою до вищих спеціалізованих училищ фізичної культури та шкіл олімпійського резерву передано більше двохсот учнів.
Скадовська РК ДЮСШ є спортивним центром Херсонської області, активно співпрацює з управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту Херсонської облдержадміністрації та обласним управлінням з фізичного виховання та спорту Комітету з фізичного виховання на спорту МОН України, Херсонським вищим училищем фізичної культури та Скадовською філією Херсонського вищого училища фізичної культури.
На базі школи проводяться змагання різного рангу – від районних спартакіад до змагань міжнародного рівня. В середньому за рік на базі школи проводяться понад 100 спортивних заходів, у яких, як правило, задіяні працівники та вихованці школи.

За матеріалами сайту міста Скадовська

Фотозвіт http://www.skadowsk.kherson.ua/news_city.php


Фото:

Нашi партнери