Успіх наших нових друзів і партнерів - гуртківців ХОЦТКТУМ у відкритому чемпіонаті АР Крим зі спортивного туризму «Весняний калейдоскоп»

Ради повідомити, що у нашого сайту з’явилися нові друзі і партнери - комунальний заклад  «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради, більш відомий херсонцям  як ХОЦТКТУМ, і який у 2012 році відзначив своє 65-річчя.

Одним із головних напрямків роботи Центру  є організація освітньо-виховної діяльності. Це – навчальний заклад, у якому кожній дитині допоможуть реалізувати її бажання мандрувати, вивчати історію, культуру, природу рідного краю.

У Центрі працює 30 гуртків туристсько-краєзнавчого напрямку, в яких навчається 470 учнів. Крім того,  педагогічні працівники Центру надають методичну допомогу в організації роботи 582 бюджетних туристсько-краєзнавчих гуртків, що працюють у навчальних закладах області.

І перша новина від наших друзів – успіх  гуртківців у  відкритому чемпіонаті  АР Крим зі спортивного туризму «Весняний калейдоскоп».

У період з 28 по 30 березня 2013 року в селі Миколаївка відбувся відкритий чемпіонат АР Крим зі спортивного туризму з яскравою назвою «Весняний калейдоскоп». Змагання було затятим, та херсонська команда у складі Гевко Юлії, Гегечкорі Едуарда, Глібчука Богдана, Вигоднер Аліси, Мусатова Андрія, Касатова Андрія, Колдунова Володимира, Грушицького Юрія під керівництвом досвідченого тренера Юріна Олега Васильовича виступила дуже успішно.

Запекла боротьба точилася між командами Південного регіону України. У складних спортивних баталіях гартувалася перемога херсонських хлопців та дівчат. Як результат, серед команд з Євпаторії, Керчі, Чорноморовки, Миколаївки, Бахчисараю і  Ароматного херсонська команда виборола перші місця у всіх видах змагань та у загальному заліку.
Додому херсонці повернулися з цінними нагородами – кубком, медалями та грамотами. Нагородами відзначені  Тимченко Олексій та Микитенко Єгор за І місце у змаганнях з виду «зв`язки» (чоловічі), Андрій Мусатов і Андрій  Касатов  – ІІ місце за «зв`язку чоловічу» та за І місце у зв`язках змішаних (виду «мікс») Гевко Юлія та Глібчук Богдан.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів у змаганнях!

Більш детальніше про Центр та його здобутки можна дізнатися на сайті http://oblturcentr.ks.ua/


Фото:

Нашi партнери