У Великоолександрівському районі тривають заходи, приурочені до 90-річчя утворення району

У Великій Олександрівці відбувся міжрайонний турнір з волейболу, приурочений до 90-річчя утворення району. Це лише перші змагання із низки спортивних заходів, запланованих на честь цієї ювілейної дати. Цього дня кращі волейбольні команди Великоолександрівщини «Калінінське», «Бобровий Кут» та «РВ УМВС» (Велика Олександрівка) змагалися з командами сусідніх Високопільського та Нововоронцовського районів та командою «Фрегат» (м.Херсон).

Серед гостей були присутні директор Департаменту агропромислового розвитку Херсонської обласної державної адміністрації Віталій Ярмак,  голова Нововоронцовської районної державної адміністрації Василь Федорнак,  голова Нововоронцовської районної ради Станіслав Бесараб та голова Високопільської районної державної  адміністрації Віталій Кучерук. Від імені господарів турніру всіх учасників та гостей привітав голова Великоолександрівської районної державної адміністрації В’ячеслав Литвин і розповів учасникам турніру про історію утворення Великоолександрівського району.

Змагання проходили у двох спортивних залах одночасно (Великоолександрівські ЗОШ №1 та №2). Фінальні ігри команди зіграли у навчальному закладі №2. У результаті напруженої та видовищної гри переможцями турніру стала команда «Калінінське» (представник Валерій Явтушенко, капітан Євген Тетеря), ІІ місце здобула команда Високопільського району (представник Віталій Кучерук, капітан Іван Корнута), ІІІ місце – «Бобровий Кут» (капітан Олександр Олійник).

Переможець та призери нагороджені кубками та грамотами районної державної адміністрації та районної ради. Решта команд отримали пам’ятні статуетки та дипломи. Визначено і кращих гравців турніру: Сергій Паталажка («Фрегат»), Іван Корнута (Високопілля), Анатолій Мураєнко (Нововоронцовка), Віктор Давиденко (РВ УМВС), Геннадій Олійник (Бобровий Кут) та Дмитро Орєхов (Калінінське).
Всі вони отримали пам’ятні вимпели.

http://volex.in.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=419:u-velikooleksandrivskomu-rajoni-trivajut-zahodi-priurocheni-do-90-to-richchja-utvorennja-rajonu&catid=1:novini-rda&Itemid=40


Фото:

Нашi партнери