У Верхньорогачицькому районі відбувся Х міжрайонний футбольний турнір на Кубок Пам’яті

У рамках заходів, за ініціативи Верхньорогачицької районної державної адміністрації за підтримки селищної та сільських рад, спонсорів 2 травня на стадіоні «Старт» відбувся Х ювілейний міжрайонний футбольний турнір на Кубок Пам’яті, присвячений співробітникам міліції, які загинули при виконанні службових обов’язків.

У цей день на свято завітали перший заступник голови обласної державної адміністрації В’ячеслав Білий, заступник голови обласної ради Тамара Федько, голови районних державних адміністрацій: Білозерського району – Валерій Поддубний, Нижньосірогозького району – Олександр Шилкін, Іванівського району – Сергій Каністратенко, Високопільського району – Віталій Кучерук, мери міст: Нової Каховки – Володимир Коваленко, Таврійськ – Микола Різак, начальник управління МВС України в Херсонській області Валерій Літвін, начальник управління з кадрового забезпечення УМВС України в Херсонській області Анатолій Калюжний, директор департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації Віталій Ярмак.

З вітальним словом до верхньорогачан та гостей району звернувся голова районної державної адміністрації Михайло Романій. Він привітав присутніх зі святом та зазначив, що у травні 2004 року було проведено перпший футбольний турнір, а сьогодні – це вже десятий. Перший заступник голови обласної державної адміністрації В’ячеслав Білий привітав жителів та гостей із травневими святами та побажав успіхів у праці, подальшого розвитку району, а також передав привітання від голови обласної державної адміністрації Миколи Костяка.

Привітали верхньорогачан зі святом також заступник голови обласної ради Тамара Федько, начальник управління з кадрового забезпечення МВС України в Херсонській області Анатолій Калюжний, начальник Великолепетиського РВ УМВС України в Херсонській області Сергій Балута, селищний  голова Світлана Коротун, які побажали вболівальникам отримати задоволення від гри, а найсильнішій і найкращій футбольній команді – перемоги.

Після урочистої частини відбувся футбольний турнір, у якому взяли участь команди з Іванівки, Великої Лепетихи, Нижніх Сірогоз, Білозерки Херсонської області, Великої Білозерки Запорізької області та дві команди з Верхньорогачицького району.

За результатами змагань перше місце зайняла команда Великолепетиського РВ УМВС України в Херсонській області, яка і отримала почесну нагороду – Кубок Пам’яті. Друге місце посіла команда «Старт» з Верхнього Рогачика, третє місце дісталось командам з с. Первомаївка Верхньорогачицького району та «Іскра» Білозерського району. Переможцям вручено грошові премії, медалі та дипломи. У нагородженні команд взяв участь начальник управління МВС України в Херсонській області Валерій Літвін. Призами нагороджено і кращих гравців.

Яскраві танцювальні номери вихованців будинку дитячої та юнацької творчості не залишили байдужими глядачів. Для шанувальників народної творчості діяла виставка-продаж, де були представлені вироби народного вжитку, виготовлені умільцями сільських рад та учнями загальноосвітніх шкіл. Ввечері на верхньорогачан чекав урочистий концерт за участю працівників районного Будинку культури та вокального ансамблю управління МВС України в Херсонській області. Свято завершилося феєрверком.


Фото:

Нашi партнери