Каховка. Турнір з шашок до Дня Перемоги

6 травня 2013 року в приміщенні Каховської ДЮСШ відбувся традиційний відкритий міський турнір з шашок-64, присвячений 68-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Змагання організовані спільно відділом у справах сім’ї, молоді та  спорту і Каховською міською Федерацією шашок за  підтримки депутата  Каховської міської ради Павла Філіпчука і підприємця Володимира  Дяглева.

У турнірі взяли участь 25 шашкістів з Каховки, Нової Каховки, Каховського, Іванівського, Новотроїцького  та Бериславського районів.

За підсумками змагань, які проходили за швейцарською системою (7 турів, дві партії в турі), переможцем турніру  серед чоловіків став представник Новотроїцького району Леонід Сечін (12,5 очка з 14). Друге місце зайняв каховчанин Леонід Яровий (9,5 очка), третє - представник Бериславського району Василь Райляну (9 очка).

Серед жінок кращий результат показала Ольга Мєлєхіна (Мала Каховка). У першості серед юнаків і дівчат кращі результати у каховчанки Олени Рєзникової й Дмитра Ніколенко (Новотроїцький район).

Переможці й призери турніру нагороджені почесними дипломами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, а також грамотами, медалями й цінними призами від спонсорів.


Фото:

Нашi партнери