Першість міста Каховки зі стрітболу серед юнацьких команд

З нагоди відзначення у Каховці 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 3 травня 2013 року в спортивному залі Каховської ДЮСШ відбулась відкрита першість міста зі стрітболу серед юнацьких команд. У трьох вікових категоріяху змаганнях взяли участь 11 команд (33 учасника) з Каховки та Нової  Каховки.

 За підсумками турніру серед старших юнаків першість виборола команда у складі вихованців Каховської ДЮСШ Владислава Михайленка, Микити Ткачука та Антона Коваля. На другому та третьому місці – каховчане Артем Герасимов - Євген Голопотилюк - В’ячеслав Бабіч та Олександр Стрюков – Олег Пшеников – Олександр Березовський.

 Серед старших дівчат кращими були каховчанка Дар’я Громяк, Ганна Коваль та Ганна Нечай. Срібні нагороди у новокаховчанок Ганни Урзлі, Валерії Шевчук і Маргарити Дземян. На третьому місці представниці Каховки Юлія Гуляєва, Галина Попова  і Анастасія Новикова.

 У змаганнях серед команд молодшої вікової групи перемогли каховчани Олексій Нечипоренко, Анатолій Коваль та Софія Осадчук. Друге місце – Ганна Савченко, Марія Домбровська і Валерія Парандюк (Нова Каховка), третє місце – Анастасія Глущак, Вікторія Фоміна і Дар’я Парандюк (Нова Каховка).

 Переможці та призери першості нагороджені медалями та грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Каховської міської ради.


Фото:

Нашi партнери