У Херсоні завершився перший етап чемпіонату України з пляжного волейболу

В день Перемоги матчами першого  туру чемпіонату Україні в Херсоні розпочався сезон пляжного волейболу. На піщані майданчики, розташовані в Гідропарку, вийшли майже всі найсильніші майстри українського біч-волею – 26 чоловічих та 17 жіночих пар. Враховуючи статус «відкритий», до Херсону завітали два далеко не останні гравці сусідніх держав – добре нам знайомий за виступами за Україну Олексій Кулініч, який виступає зараз за Казахстан,  та член молодіжної збірної Росії Єкатерина Карапіщенко.

У жіночих змаганнях перемогла пара волейболісток Марина Самодай із Сум і Катерина Карапищенко із Краснодара. Друге місце за  рейтинговими очками виграли Олександра  Міщенко (м.Херсон) і Ольга Колеснікова (м.Миколаїв), Третє місце в жіночому заліку – у Інни Махно (м. Київ)  і Ангеліни Лесуненко (м.Дніпропетровськ).

Серед чоловіків перше місце завоювали Валерій Самодай (м.Суми) й Сергій Попов (м.Запоріжжя), друге - у Костянтин Медяник і Микола Бабич (м.Саки), бронзу виграли Ярослав Гордєєв і Едуард Рєзник із Запоріжжя. Чоловічі дуети з херсонськими спортсменами виступили так: Дмитро Семен і Максим Данчук - на 13-му місці. Юний херсонець Сергій Стасенко й більше досвідчений Євген Свириденков (м.Іллічевськ) зайняли 25-у сходинку.

Херсон  ще раз підтвердив, що може проводити змагання на найвищому рівні - сказав координатор ФІУ з волейболу й пляжному волейболу Олександр Самсонюк на церемонії нагородження переможців першого тура чемпіонату України з пляжного волейболу, що проходив у Херсоні з 9 по 12 травня на волейбольних кортах Гідропарку.

Детальніше http://fvu.in.ua/index.php/news/plyazhnij-volejbol.html

Фотозвіт http://pik.ua/photos/url/turnir_proshel_na_vysokom_urovne21


Фото:

Нашi партнери