Десять кращих спортсменів Новотроїцького району взяли участь у легкоатлетичному пробігу "Сиваш"

8 травня 2013 року з нагоди 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні відбувся традиційний легкоатлетичний пробіг "Сиваш" (смт Новотроїцьке – пам’ятник загиблим воїнам на переправі біля озера Сиваш). У заході взяли участь десять кращих спортсменів Новотроїцького району, яких супроводжували ветерани війни та військовослужбовці запасу. 

Перед початком пробігу заступник голови районної державної адміністрації Анжеліка Балан та заступник Новотроїцького селищного голови Сергій Бондарчук привітали присутніх з наступаючим святом та зазначили, що немає жодної родини, яка б не зазнала втрат у роки війни і тому кожен громадянин України повинен завжди пам’ятати славний подвиг своїх дідів, прадідів, які боролися за мир та спокій на землі.

Загальна відстань, яку подолали легкоатлети склала близько 60 км та пролягла через три населені пункти: Воскресенка, Громівка, Новопокровка. У кожному з них пройшли урочисті мітинги, під час яких місцеві жителі та учні шкіл вшановували пам’ять загиблих у роки Великої Вітчизняної війни хвилиною мовчання і покладанням квітів до пам’ятників та братських могил.

Фінішували спортсмени біля пам’ятника воїнам, які загинули  під час форсування озера Сиваш,  де і відбувся мітинг, у ході якого усім учасникам легкоатлетичного кросу було вручено пам’ятні подарунки та запрошено до святкового столу.


Фото:

Нашi партнери