Пам’яті воїнів-інтернаціоналістів

20 лютого 2011 року у спортивному залі Каховської ДЮСШ з нагоди відзначення в м. Каховці Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 22-ї річниці виведення Радянських військ з Афганістану відбувся традиційний міськрайонний турнір з футзалу, присвячений пам’яті воїнів-інтернаціоналістів Каховщини. Турнір проводився спільно відділом з питань фізичної культури та спорту міської ради, відділом у справах молоді та спорту райдержадміністрації при підтримці Каховських міського та районного товариств воїнів-інтернаціоналістів.

Цього року в турнірі взяли участь кращі команди з футзалу м. Каховки і Каховського району: «Інтурист» (Каховка), «Чумак» (Каховка), «Колос» (с.Чорнянка) та СК «Малокаховка» (с. Малокаховка).
 На урочистому відкритті турніру учасників та вболівальників привітали перший заступник голови Каховської райдержадміністрації Віктор Балабанов, начальник міського відділу з питань фізичної культури та спорту Сергій Кашулін та голова Каховського міського товариства воїнів-інтернаціоналістів Олександр Назарук. Почесними гостями на змаганнях були також присутні члени організації воїнів-інтернаціоналістів та учасники бойових дій Анатолій Кабанчук, Сергій  Попов та Олександр Вознюк. Присутні вшанували пам’ть загиблих воїнів-інтернаціоналістів Каховщини хвилиною мовчання.

Турнір проводився за коловою системою. Усі матчі проходили у видовищній безкомпромісній боротьбі: доля призових місць вирішилась лише в останньому турі. За підсумками турніру переможцем стала команда «Чумак», на другому місці – «Колос», на третьому – «Інтурист», на четвертому – СК «Малокаховка». Призери та учасники змагань були нагороджені дипломами та призами від організаторів, а команді «Чумак», як переможцю, від товариства воїнів-інтернаціоналістів було вручено почесний перехідний кубок та пам’ятні медалі. Кращі гравці турніру були нагороджені дипломами, призами та пам’ятними медалями:
- кращий воротар – Олександр Брагін (СК «Малокаховка»)
- кращий бомбардир – Володимир Панчук («Колос»)
- кращий гравець – Борис Пуляєв («Чумак»).
Пам’ятними медалями товариства воїнів-інтернаціоналістів також була відмічена  гра Юрія Окула («Інтурист») та Олександра Лісовського («Колос»).

Від імені Каховського товариства воїнів-інтернаціоналістів Олександр Назарук за багаторічний внесок в організацію і проведення турнірів пам’яті воїнів-інтернаціоналістів Каховщини вручив Каховській ДЮСШ пам’ятний знак і сувенірну продукцію, а особисто директору Віктору Чухраю – пам’ятну медаль та подарував юним спортсменам ДЮСШ футбольні м’ячі. 


Фото:

Нашi партнери