Змагання з футболу на кубок Перемоги серед команд Каховського району

Шість футбольних команд району, розділених на дві групи,  ще 14 квітня розпочали боротьбу за вихід у фінал кубка Перемоги. Цього року відбувся Х ювілейний турнір, який був започатковоний ентузіастом футболу, депутатом районної ради М.Ткаченком.
 
У першій групі переможцем стала команда с.Тавричанка, яка виграла у команди с.Архангельська  Слобода (2:1) та команди с. Федорівка (1:0).
У другій групі впевнену перемогу одержала команда с.Чорнянка, яка виграла у команди с. Мала Каховка (4:3) та команди с.Семенівка (8:1).
 
Фінальний матч відбувся 3 травня 2013 року на чудовому футбольному газоні стадіону в с.Чорнянка, який носить ім'я В.А.Козловського. Тут зібралися вболівальники не тільки команд фіналістів: с.Тавричанка і с.Чорнянка, але й багато інших шанувальників футболу. На полі відбулось дуже цікаве та видовищне спортивне суперництво, яке закінчилось перемогою господарів з рахунком 5:2.
 
Голова районної ради, голова районної федерації футболу Микола Крупін подякував командам за гарну гру та вручив кубок команді-переможниці с. Чорнянка. Фіналісти змагань отримали дипломи І і ІІ ступеня, а також футбольні м'ячі.
 
Спортивним меценатом заходу виступило фермерське господарство «Смерічка».

http://kakhovka-rayrada.gov.ua/


Фото:

Нашi партнери