Нова Каховка - ставка на спорт: підтримка міського центру «Спорт для всіх» і футбольної команди «Енергія»,фінансування розвитку новокаховського футболу

Нова Каховка намагається втримати звання міста масового спорту в Херсонській області, виділяючи на його розвиток чималі гроші з міського бюджету, на які фінансуються комплексна Програма розвитку фізичної культури й спорту на 2013-2017 роки й Програма розвитку футболу. Про це повідомляють «Херсонські новини».

Зокрема, за рахунок затверджених заходів комплексної Програми місто надає фінансову підтримку комунальному підприємству «Новокаховський міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», з бюджету утримує  міський стадіон «Енергія» і фізкультурно-оздоровчий комплекс «Гарт».

Із власних засобів, отриманих від господарської діяльності, комунальне підприємство «Спорт для всіх» береться оплатити із загального обсягу 90 тис. грн. Всю іншу суму профінансує міський бюджет Нової Каховки.

При цьому основною статтею витрат на спорт, закладених у заходи міської комплексної Програми розвитку фізичної культури й спорту є заробітна плата, на виплату якої протягом року потрібно 556,496 тис. грн.

Ще 700 тис. грн. місто зобов'язується виділити на утримання  міської футбольної команди «Енергія». У першу чергу, щоб заплатити 184 тис. грн. обов'язкових внесків у Професійну Футбольну лігу Федерації футболу України й Херсонської області. Усього ж на цей рік відповідно до міської Програми розвитку футболу потрібно 2,162 млн. грн.

Передбачається, що дві третини фінансування на розвиток новокаховського футболу буде здійснюватися за рахунок спонсорських грошей і добровільних внесків.

http://ksnews.org.ua/node/9057 


Фото:

Нашi партнери