Обласний фінал з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч»

10 травня 2013 року в Каховці на футбольних полях с/к «Олімпійський» та Каховської ЗОШ № 3 відбулись обласні фінальні змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» у молодшій віковій категорії (2002 р.н.). У змаганнях взяли участь шість команд, які представляли загальноосвітні заклади Нової  Каховки, Херсона, Скадовська, Берислава та Велику Лепетиху. Від Каховки виступала  команда  Каховської  ЗОШ № 3, повідомляє прес-служба Каховської міської ради.

У підсумку перше місце та путівку до зональних всеукраїнських змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч» здобула херсонська команда «Барса (ЗОШ  № 28), яка у фіналі переграла однолітків зі Скадовська. У матчі за третє місце команда з Нової Каховки була сильнішою за команду Великої Лепетихи.

Переможці та призери обласних змагань були нагороджені почесними кубками та дипломами, які вручив заступник Херсонської обласної Федерації футболу Віктор Бербенцев.

17 травня в Каховці відбудеться обласний фінал змагань «Шкіряний м’яч» серед команд середньої вікової категорії (2000 р.н.), в яких місто Каховку  представлятиме команда Каховської ЗОШ № 1 – переможець міського етапу цих змагань.

Довідково. Зональні змагання серед 11-річних футболістів, тривають по всій Україні. Херсонська область потрапила до 5-ї групи, де протистоятиме командам Миколаєвської області, Севастополя та Євпаторії (АР Крим). Матчі відбудуться в Херсоні 17-18 травня на стадіоні «Кристалл». Переможці відбору складуть вісімку фіналістів, які розіграють між собою головний трофей. Вирішальні матчі пройдуть 26 травня в Києві.


Фото:

Нашi партнери