Голова Новогригорівської сільської ради Генічеського району Ігор Солоп та його син Денис здобули медалі на Кубку Європи з рукопашного бою

Спортсмени Генічеського району здобули дві медалі Кубка Європи з рукопашного бою серед дорослих, який проходив з 24 по 29 квітня у Польщі, місто Берунь. 

Від  Херсонської області за збірну України виступали спортсмени з Новогригорівки Генічеського району: Ігор Солоп (один із засновників спортивного клубу «Метеор», голова Новогригорівської сільської ради), який посів третє місце в категорії до 80 кг та його син Денис Солоп (студент Мелітопольського державного педагогічного університету), який виграв усі поєдинки, завоювавши золоту медаль у своїй категорії понад 90 кг. 

У кожній категорії було від 7 до 18 суперників. Збірна команда України у загальному заліку з боїв зайняла перше місце. У Кубку Європи взяли участь кращі спортсмени - чемпіони та призери Європи та світу з Німеччини, Угорщини, Польщі, Голландії, Чехії та України.  

У скарбничку Генічеської районної ДЮСШ (директор Едуард Годес) можна покласти ще дві медалі з Кубка Європи. А попереду ще чемпіонат України серед чоловіків 14-16 травня в Житомирі, який є відбірковим на чемпіонат Європи до Чехії у жовтні.


Фото:

Нашi партнери