Каховка. Спорт - здоров’я наших малюків

У ясла/садочку №8 «Іскорка» у рамках Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота», що проходив з 1 по 30 квітня, розроблено і реалізовано ряд заходів, спрямованих на популяризацію спорту, закладання основ здоров’я, довголіття, всебічної підготовки й гармонійного фізичного розвитку дітей дошкільного віку.

Цікава екскурсія до Каховської ДЮСШ була організована для вихованців старших груп. Майже у 90 дітей залишилися незабутні враження про неї. Директор школи Віктор Чухрай радо зустрів дошкільнят і провів цікаву, змістовну екскурсію, під час якої познайомив малечу з іменитими випускниками школи: Наталією Жуковою, чемпіонкою Європи та світу з шахів, Олександром  Корчмідом,  учасником двох Олімпійських ігор, відомим боксером Володимиром Вірчісом.

Почули малята і про рекорд В.Росошика, тренера спортивної школи, завдяки якому він потрапив до Книги рекордів Гіннесса. У кабінеті директора у дітей захопило дух від кількості кубків, які отримали вихованці ДЮСШ за перемоги.
Побували дошкільнята в спортивному залі, в залі, де займаються легкоатлети, вчаться грати в шахи, на справжньому боксерському рингу, ще й облаштунки боксера мали змогу приміряти й поуправлятися. Віктор Петрович розповів малятам про всі відділення, в яких займаються учні міста. І запросив восени до спортивної школи майбутніх першокласників.
Від моря вражень та позитивних емоцій, що переповнювали дошкільнят, усі екскурсанти виявили бажання займатися спортом. Наприкінці зустрічі діти отримали солодкі дарунки.

А на згадку про зустріч В.Чухрай подарував дитсадку футбольний та волейбольний м’ячі, аби малеча реалізовувала потребу в руховій активності, що сприятиме її фізичному та психічному благополуччю.
 
Світлана ЛУК’ЯНОВА, вихователь-методист я/с №8 «Іскорка» (газета «Каховська зоря» № 21 від 16.05.2013)


Фото:

Нашi партнери