Херсонщина в очікуванні ралі «Чумацький шлях»

18 та 19 травня 2013 року на Херсонщині відбудуться 20-ті ювілейні змагання Міжнародного ралі «Чумацький шлях».

Ювілейний «Чумацький шлях» розпочнеться о 16:00 18 травня з проходження бойовими машинами спецділянки «Паралельна гонка» у Таврійському мікрорайоні Херсона та дворазового проходження нової спецділянки «Ювілейний».

Пізніше, о 19:30, на території ТРЦ «Fabrika» відбудеться церемонія урочистого відкриття, що включає офіційне представлення учасників змагань, а також їх проїзд через ралійні подіум і арку. Будуть виступати на церемонії відкриття й популярні українські артисти.

Наступного дня, 19 травня, екіпажі чекають змагання на спецділянках в районі с. Тягинка. Ввечері, о 17:00, на території ТРЦ «Fabrika» відбудеться церемонія нагородження екіпажів.

До уваги всіх!  19 травня о  08:30 від ТРЦ «Fabrika» до глядацьких  фан-зон, а по закінченні змагань - назад, будуть відправлятися автобуси.

Довідково. «Чумацький Шлях» - єдина гонка, яка входила в усі без винятку ралійні чемпіонати України, починаючи з 1994-го року. Складна траса, що проходить по знаменитому Кам'яного Кар'єру, є серйозним випробуванням для гонщиків. А традиційні паралельні заїзди в мікрорайоні Таврійський користуються особливою любов'ю і популярністю у глядачів.


Фото:

Нашi партнери