Турнір з тенісу Smash Cup 1

2 - 4 травня 2013 року на кортах Новокаховської гімназії відбувся турнір з тенісу Smash Cup 1 (під егідою Федерації тенісу України).
Організаторами змагань виступила громадська організація «Новокаховський тенісний клуб «Смеш». Протягом трьох днів учасники турніру – юні тенісисти 2001 року народження і молодше з Дніпропетровська, Херсона, Південного, Каховки та Нової Каховки – боролися за призові місця як в одиночному, так і в парному розряді.

Переможцем турніру в одиночному розряді серед юнаків став Костюк Ілля (м.Дніпропетровськ), серед дівчат – Позняк Яна (м.Херсон), призерами стали відповідно Куришко Богдан і Бондаренко Євген (обидва з  м. Нова Каховка),  Коваленко Руслана (м.Нова Каховка ) і Романіхіна Катерина (м.Каховка). Переможцями втішного турніру стали Дем’янов Даниїл (м.Херсон) серед юнаків та Горбачова Лілія (м. Нова Каховка) серед дівчат.

У парному розряді серед юнаків перше місце зайняли Костюк Ілля і Куришко Богдан, друге – Жуков Олександр (м.Каховка) і Романюк Марк (м. Нова Каховка), третє – Бондаренко Євген та Дем’янов Даниїл. Серед дівчат перше місце в парному розряді вибороли Позняк Яна і Коваленко Руслана, друге місце – Романіхіна Катерина та Воробйова Дар’я (м.Південний), третє – Горбачова Лілія та Синєгрібова Софія (м. Нова Каховка).

Завзятість, працьовитість і жага до перемоги учасників турніру, що не зайняли призові місця, не залишили байдужими глядачів та гостей турніру.
Бажаємо юним тенісистам майбутніх перемог!

Більше фото http://novakahovka.com.ua/index.php?t=6&id=1350&lng=ua


Фото:

Нашi партнери