«Олімпійське лелеченя» призначає зустріч в «Артеку»

З 1 по 7 червня в Міжнародному  дитячому центрі «Артек» відбудеться фінал Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя».

Вже втретє Національний олімпійський комітет України, який є ініціатором цього спортивного свята, збирає у «країні дитинства» найспортивніших, найактивніших і найрозумніших дітей з усіх 27 регіонів України.
Протягом  року учні 5-6 класів по всій Україні виборювали право представляти свою область у фіналі «Олімпійського лелеченя».
Змагання проходили в декілька етапів, починаючи від турнірів між класами, школами району, міст, області. Найкращі команди від кожного регіону виборюватимуть право найсильніших у Всеукраїнському фіналі.
Окрім фізичної підготовки, яку діти демонстрували під час естафет та рухливих ігор, потрібні були творчі й розумові здібності в таких етапах, як презентація своєї команди та олімпійська вікторина.

На урочисте відкриття фіналу «Олімпійського лелеченя», яке відбудеться 2 червня, завітають олімпійські чемпіони Ірина Мерлені (вільна боротьба), Олександр Усик (бокс), Інна Осипенко-Радомська (веслування на байдарках), Олексій Торохтій (важка атлетика), Юрій Чебан (веслування на каное) та інші.

Нагадуємо, що від Херсонської області  у фіналі  Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя» виступить команда гімназії № 6 м. Херсона - переможниця обласних змагань.

Побажаємо маленьким  херсонським
 «лелеченятам» вдалого виступу!


Фото:

Нашi партнери