Змагались туристи-пішоходи

17-19 травня в урочищі Карабаї (Цюрупинський район) відбулись змагання ІІ етапу  чемпіонату області серед юніорів з пішохідного туризму.
 
У змаганнях взяли участь 16 команд з 14 районів області та міст Херсон і Нова Каховка (128 учнів). До програми Чемпіонату були включені змагання на дистанціях: «Крос-похід», командна «Смуга перешкод» та особисто-командна «Смуга перешкод». Переможців визначали у кожному етапі окремо.

В особистих змаганнях на дистанції особисто-командна «Смуга перешкод» призові місця посіли:
Серед дівчат: І місце – Гевко Юлія (м. Херсон); ІІ місце – Вигоднер Аліса(м. Херсон); ІІІ місце – Дяченко Анна (ЦТКТУМ).  Серед юнаків: І місце – Гевко Василь (ЦТКТУМ); ІІ місце – Касатов Андрій (м.Херсон); ІІІ місце – Гегечкорі Едуард (ЦТКТУМ).

У змаганнях на дистанції «Крос-похід» переможцями стали: І місце – команда ЦТКТУМ; ІІ місце – команда м.Херсон; ІІІ місце – команда м.Нова Каховка.

У змаганнях на дистанції командна «Смуга перешкод» призерами стали: І місце – команда м.Херсон; ІІ місце – команда ЦТКТУМ; ІІІ місце –. команда м.Нова Каховка.

У змаганнях на дистанції особисто-командна «Смуга перешкод» призові місця посіли: І місце – команда м. Херсон; ІІ місце – команда ЦТКТУМ; ІІІ місце – команда Каховського району.

У загальнокомандному заліку перше місце посіла команда з Херсона, срібло – у команди Центру туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді, бронза – у команди з Нової Каховки.

http://oblturcentr.ks.ua/novini/994-zlit-junih-turistivkrajeznavciv.html 


Фото:

Нашi партнери