Скадовські держслужбовці стали бронзовими призерами XIІ Спартакіади

Новини районів > Скадовський район
 
Збірна команда державних службовців Скадовського району на чолі з головою Скадовської районної державної адміністрації Єгором Устиновим у дводенній боротьбі XIІ Спартакіади державних службовців, яка відбулась 25 та 26 травня в ДОЦ "Прибережний" смт Лазурне, посіла третє загальнокомандне місце.

Під час урочистого відкриття змагань заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Ярошевський побажав усім командам спортивних перемог та гарного відпочинку. Мета спартакіади - пропаганда спортивного та активного способу життя. Організатором змагань виступив ФСТ "Спартак". 

Перше місце у змаганнях з шахів та друге місце у змаганнях з шашок зайняла Майко Аліна. Відзначилась і футбольна команда Скадовського району, яка у нелегкій боротьбі зайняла четверте місце.  Змагання відбувались з таких видів спорту: шахи, шашки, настільний теніс, волейбол та міні-футбол. Участь в обласній спартакіаді взяли 23 команди з усіх районних державних адміністрації, а також обласних організацій та установ. 


Фото:

Нашi партнери