Кращим спортсменам – іменні стипендії

Затверджено умови призначення іменних стипендій Херсонської міської ради кращим спортсменам міста. Відповідне рішення прийнято виконкомом міської ради.

18 стипендій у розмірі 5000 грн. кожна виплачуються одноразово протягом 2013 року.

Стипендії призначають розпорядженням міського голови (11 стипендій – спортсменам з олімпійських видів спорту, 5 стипендій – спортсменам з неолімпійських видів спорту, 2 стипендії – спортсменам з інваспорту), згідно з рекомендаціями комісії з призначення іменних стипендій Херсонської міської ради кращим спортсменам міста, за рахунок цільових коштів міського бюджету, які перераховуються управлінню молоді та спорту міської ради для виплати стипендіатам.

До участі в конкурсі допускаються спортсмени віком до 20 років, які успішно виступили на всеукраїнських та міжнародних змаганнях різного рівня,  проживають та мають реєстрацію в м. Херсоні.

Клопотання про здобуття стипендії спортсменами-кандидатами подаються міськими федераціями, клубами, радами фізкультурно-спортивних товариств, відомств та іншими організаціями фізкультурно-спортивної спрямованості.

Подання про призначення в 2013 році іменних стипендій Херсонської міської ради кращим спортсменам міста розгляне комісія, яку очолює заступник міського голови Сергій Черевко. До складу комісії увійшли депутати міської ради, керівники її виконавчих органів, спортивних закладів, тренери тощо. Про це повідомляє прес-служба Херсонської міської ради.

                                                                        


Фото:

Нашi партнери