Міська Спартакіада для дошкільнят «Крок до Олімпу»

30 травня відбувся завершальний етап дошкільної спартакіади «Крок до Олімпу», яка проходить в  місті Херсоні другий рік поспіль. Проходять змагання у три тури, до складу команд входять діти та їх батьки.

Перший тур спартакіади пройшов 25 квітня у кожному дошкільному закладі міста. У другому (районному) турі взяли участь 550 дітей старшого дошкільного віку з 55 дошкільних навчальних закладів міста та 220 батьків.

Учасниками фінального туру стали 8 команд-переможців районних турів, а саме дошкільніх закладів № 1, 7, 13, 26, 31, 40, 65, 82. До змагань була запрошена команда дитячого садка № 8 для дітей з особливими потребами.

На відкритому спортивному майданчику зібралися команди учасники, вболівальники. Привітати спортсменів завітала в.о. міського голови Зоя Бережна. Вона побажала учасникам успіхів у змаганнях, підкресливши, що активний спосіб життя – це вже перемога.

До складу команди входило 10 дітей та 4 дорослих. Своє право на перше місце вони виборювали у 6 конкурсах, серед яких «Подолай перешкоду», «Спритна змійка», «Веселий ланцюжок» тощо. Суддівську бригаду змагань очолював Сергій Кірсанов, перший заступинк голови Херсонського обласного відділення Національного олімпійського комітету України, олімпійський срібній призер у змаганнях з веслування на байдарках та каное (м. Сеул, 1988 рік).

У складній боротьбі перше місце посіла команда дитячого садку № 65, друге – д/с № 40, третє – д/с № 82. Усі учасники змагань отримали в подарунок по м’ячу, члени команд-переможців були нагороджені додатково обручами, кеглями. Дитячі садки, які перемогли у спартакіаді, отримали набори спортивного приладдя для свого закладу.

Фоторепортаж  http://www.city.kherson.ua/list_gallery_category/gorodskaya-spartakiada-shag-k-olimpu


Фото:

Нашi партнери