VIII Всеукраїнський фізкультурно-патріотичний фестиваль «Козацький гарт 2013»

30 травня 2013 року відбулось урочисте відкриття VIII Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт 2013».
До смт  Лазурне Скадовського району приїхали змагатись команди школярів з усіх областей України. 

З найкращими побажаннями та вітальними словами до дітей звернулися почесні гості: заступник голови Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Віктор Павленко, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Херсонської облдержадміністрації  Андрій Яценко,  заступник голови Скадовської райдержадміністрації Ігор  Житченко, начальник Херсонського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Юрій  Кан, радник голови Херсонської облдержадміністрації з питань розвитку козацтва, козацький генерал Олег Сінаєв.

Особливу увагу всіх присутніх привернули до себе представники козацтва Херсонщини – «Почесної варти Запорізького козацтва», які демонстрували вправне вміння користуватись козацькою зброєю. Незабутнє  враження  на присутніх справили працівники Скадовського Центру дитячо-юнацької творчості, які підготували яскраві номери концертної програми. Завершилась програма майстер-класами з володіння зброєю, конкурсами, розвагами та святковим салютом. 
   
 
Ще фото http://www.skadowsk.kherson.ua/news_city.php 


Фото:

Нашi партнери