У Скадовську відкрито спортивне містечко

1 червня у місті Скадовську було багатим на події. Минулого року міську площу прикрашало спортивне містечко до Євро-2012. Проект відбувався за ініціативи Скадовської районної громадської організації “Батьківський комітет опіки закладами освіти”, співорганізатором виступила Скадовська міська рада.

Містечко полюбилося скадовським дітям та гостям й цьогоріч містечко відкрило всім свої добрі обійми знов за тих же ініціатив, повідомляє прес-служба Скадовської міської ради.

О 18.00 год. на центральному майдані звучали фанфари та гучні оплески, урочистості відкривали міський голова Олександр  Гавриш та керівник проекту Вволодимир Кухарчук, які побажали новій скадовській традиції спортивного містечка процвітання на довгі роки, спорт та добрі стосунки у родині формують міцні сім'ї, з яких складається міська громада, позитивні настрої містечка є прикладам здорового способу життя для дітей та молоді.

Спортивні сектори гартували дітей у змаганнях і конкурсах, водночас  інші  діти вчилися у майстер-класах  і   брали участь у танцювальних флеш-мобах.

Містечко працюватиме два тижні, пропонуючи все нові розваги та спортивні програми, розвиваючі та цікаві для дітей і дорослих.

Ще фото http://www.skadowsk.kherson.ua/news_city.php


Фото:

Нашi партнери