«Крок до Олімпу» херсонської малечі

30 травня 2013 року на  стадіоні  «Майстер–С» (район Молодіжного пляжу) за підтримки обласного відділення Національного олімпійського комітету відбувся III  заключний тур другої  міської Спартакіади для дошкільників «Крок до Олімпу». 
 
Перший тур цьогорічної  міської Спартакіади для дошкільників відбувся 25 квітня  у кожному дошкільному закладі міста. У ньому взяли участь всі діти дошкільного віку, із залученням батьків.
У другому ( районному) турі взяли участь 550 дітей старшого дошкільного віку з 55 дошкільних навчальних закладів міста та 220 батьків.
У третьому турі взяли участь 8 команд - переможців районних турів (дошкільні заклади №№ 1, 7, 13, 26, 31, 40, 65, 82) та команда спеціального  дитячого садка № 8. До складу кожної команди входило 10 дітей і 4 дорослих. За своє право на перемогу вони боролися в 6 конкурсах, серед яких «Подолай перешкоду», «Спритна змійка», «Веселий ланцюжок» та інші.

Суддівську бригаду змагань очолював олімпійський срібний призер у змаганнях з веслування на байдарках і каное, заступник голови обласного відділення НОК України  Сергій Кірсанов.

Вітали малечу своєю майстерністю вихованці Херсонської дитячо-юнацької спортивної школи № 3 та Херсонського дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки № 5.

У складній боротьбі перше місце зайняла команда дитячого садка № 65 (завідувач  С.Мехліна), друге  – ясла-садок № 40 (завідувач  Л.Капінос), третє -  ясла-садок № 82 ( завідувач  В.Кутало).

Переможці нагороджені дипломами управління освіти Херсонської міської ради та отримали подарунки. 

На цьогорічній спартакіаді започатковано нову традицію. Емблему міської спартакіади «Крок до Олімпу» дошкільників міста Херсона дошкільному навчальному закладу № 65 вручила майстер спорту України з пауерліфтингу, неодноразова чемпіонка світу, Європи та України. Ганна Батюкова, Емблема передаватиметься щороку переможцям змагань.
   
Управління освіти Херсонської міської ради висловлює  глибоку вдячність т.в.о. міського голови  З. Бережній, заступнику  голови обласного відділення Національного олімпійського комітету України, срібному призеру Олімпійських ігор 1988 року у Сеулі  С. Кірсанов,   управлінню транспортної, дорожньої інфраструктури і зв'язку, управлінню охорони здоров'я Херсонської міської ради, департаменту охорони здоров'я обласної державної адміністрації, державній автомобільній інспекції у Херсонській області, депутатам міської ради ради -  Е.Маркелії,  В.Пепель,  В.Шевчук,  і О.Матусевич, приватним підприємцям -  О. Баркаренко  і Ю. Кирилюк, працівникам магазинів «Спорт», «Спортдрайв» і  «Велодрайв» за сприяння у проведенні міської Спартакіади для дошкільників «Крок до Олімпу»,  а  Ю. Сергієнку  за надану можливість проведення спартакіади на стадіоні «Майстер-С»,

А особлива подяка батькам за бажання спільно з педагогами формувати у дітей прагнення до здорового способу життя, бажання займатися фізкультурою і спортом.

Спартакіада пройшла в атмосфері свята спорту і фізичної культури та принесла справжнє задоволення і радість дітям та їх батькам.


Фото:

Нашi партнери