Олександр Єрьоменко - чемпіон Японії з кіокушин карате (ІКО1)

2 червня 2013 року в Японії завершився ХХХ ваговій чемпіонат Японії з кіокушин карате (IKO1). У даному чемпіонаті дебютував боєць з України, херсонець - Олександр Єременко . За підсумками чемпіонату Олександр став чемпіоном у категорії +85 кг. Другий у цій ваговій став росіянин Кирило Кочнев.
Зовсім недавно, 18 травня, в Києві проходив 27 ваговій чемпіонат Європи, на якому Олександр так само, посів перше місце у категорії-90кг. Вітаємо тренера шихана Всеволодова С.С. та Олександра з перемогою на чемпіонаті. Шихан Всеволодов С.С.: Тільки прийшли з інтерв'ю. Дякую всім, хто вірив у нас, хто вболівав перебуваючи далеко! Насправді це великий прорив для всього українського кіокушин, не дивлячись на організації! Збулася мрія, до якої я йшов 30 років! Саша молодець, виконав все про що просив!

Довідка. Єрьоменко Олександр Євгенович народився  23 лютого 1988 року у Херсоні. Учасник міжнародних змагань з 2005 року. Виступає у ваговій категорії до 90 кг. Майстер спорту міжнародного класу (2011), володар ІІ дану.  Входить  до спортивної слави Херсонщини. Тренер - Сергій  Всеволодов.

http://www.kyokushinkarate.com.ua/champions/champions_e/782-eryomenko-aleksandr.html 


Фото:

Нашi партнери