Нова Каховка. Спортивні змагання до Міжнародного дня захисту дітей

Теніс. 1 червня  в місті Нова Каховка на міських тенісних кортах відбулися змагання з тенісу серед юнаків та дівчат, присвячені Дню захисту дітей. У змаганнях взяли участь 30 спортсменів.
Серед дівчат в парному розряді перше місце посіла пара Рябоконь Олександра та Олійник Дар’я, друге місце - Стародубцева Юлія та Агапова Дар’я, третє місце - Буторіна Дар’я та Домуховская Єлизавета.
Серед юнаків перше місце посіла пара Бобков Данило та Романюк Марк, друге місце - Вергун Дмитро та Бондаренко Євгеній, третє місце - пара Проценко Олександр та Божик Максим.

Футбол. 1 червня  на стадіоні «Таврія» відбулися змагання з футболу серед юнаків. У змаганнях виступили  команди з міст Нова Каховка, Каховка та Херсон.
Переможцем змагань стала команда юнаків «Кристал» (Херсон), друге місце - команда юнаків ДЮСШ «Таврія» (Нова Каховка, тренер команди  Сергій Кухарчук), третє місце - команда юнаків ДЮСШ «Таврія» (Нова Каховка, тренер команди  Максим Котляр).

Пляжний волейбол. 1 червня на міському пляжі відбулися змагання з пляжного волейболу серед юнаків та дівчат, присвячені Дню захисту дітей. Участь у змаганнях взяли 30 спортсменів.
Перше місце посіла пара Макшанцева Альона та Рябова Валерія, друге місце -  пара Бойко Олександр та Бойко Євген, третє місце - пара Бойко Марина та Жукова Анастасія.

http://novakahovka.com.ua/index.php?t=6&id=1392&lng=ua


Фото:

Нашi партнери