Оздоровлення дітей у пришкільних таборах Великолепетиського району

1 червня 2013 року розпочали роботу пришкільні табори з денним перебуванням на базі освітніх закладів району. У них відпочиватимуть 1098 школярів віком від 7 до 16 років. Для цих цілей районним бюджетом передбачено 220 тисяч гривень.

Серед дітей, які проводитимуть час у пришкільних відпочинкових таборах, – 32 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 11 дітей-інвалідів, 279 дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей. Саме ці категорії: дітей із соціально незахищених верств населення та юні обдарування, лідери учнівського самоврядування користуються пільговим правом на відвідування пришкільних таборів.

Для організації дозвілля та відпочинку школярів складено цікаву та пізнавальну програму культурних і спортивно-масових заходів. У рамках літнього відпочинку будуть проведені походи та екскурсії, конкурси: талант - шоу «Ми — твої діти, ми — твої квіти, ми, Україно, —  надія твоя», екологічна гра «Пошук скарбу», конкурс гумору та сатири, «Робінзонада», розважальні програми «Табір -територія радості», дні іменинників, незабутні подорожі до казкових країн і зустрічі з їх героями, спортивні змагання та козацькі розваги.

http://lepetykha-rda.gov.ua/ozdorovlennya-ditey-u-prishkilnih-taborah


Фото:

Нашi партнери