Визначено склад спортсменів на Універсіаду в Казань

З 6 по 17 липня в Казані (Росія) відбуватиметься XXVII Всесвітня літня Універсіада.

Якщо на першій Універсіаді 1959 року в Турині було представлено всього 7 видів спорту, то цього року буде встановлено рекорд за цим показником.

Вперше в історії змагань в спортивну програму Універсіади-2013 увійшли відразу 27 видів спорту: 13 обов'язкових: легка атлетика, баскетбол, фехтування, футбол, спортивна гімнастика, художня гімнастика, дзюдо, плавання, стрибки у воду, водне поло, настільний теніс, теніс і волейбол. Організатори запропонували для включення в спортивну програму рекордне число додаткових видів спорту - 14: бокс, стрільба, синхронне плавання, академічне веслування, веслування на байдарках і каное, самбо, спортивна боротьба, боротьба на поясах, шахи, важка атлетика, регбі-7, хокей на траві, бадмінтон, пляжний волейбол.

Представники 5 видів спорту вперше розіграють нагороди Універсіади: боротьба на поясах, регбі-7, самбо, синхронне плавання, бокс.

У складі збірної команди України є херсонські спортсмени (14 осіб), які візьмуть участь у змаганнях з легкої атлетики, важкої атлетики, академічного веслування та веслування на байдарках і каное.

Зі складом збірної України можна познайомитись за цим посиланням: http://noc-ukr.org/about/projects/sklad-sportsmeniv-na-universiadu-2013


Фото:

Нашi партнери