На Новотроїцькому стадіоні відкрили Олімпійський день

На Новотроїцькому стадіоні "Старт" під час проведення чергового туру чемпіонату області з футболу відбулось урочисте відкриття Олімпійського дня.

Вітаючи учасників заходу голова районної державної адміністрації Петро Збаровський відмітив, що це свято уособлює велич сили духу, мужності і патріотизму наших людей, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, і яскравим доказом цього є нові соціальні ініціативи Президента України, основними критеріями яких є популяризації і розвитку фізичної культури і спорту в державі.

Під звуки гімну Міжнародного олімпійського комітету кращі легкоатлети району Олександр Ільонок та Катерина Сердюк підняли Олімпійський прапор. Після урочистої частини відбулись два легкоатлетичні забіги на 10 і 20 кілометрів, у яких взяли участь 25 спортсменів.

На закінчення свята відбулось нагородженя всіх учасників забігів сертифікатами за підписом президента Міжнародного олімпійського комітету Жака Рогге і президента Національного олімпійського комітету Сергія Бубки, а переможці забігів отримали призи від відділу у справах сім’ї, молоді, спорту та охорони здоров’я  Новотроїцької районної державної адміністрації.


Фото:

Нашi партнери