Всеукраїнські змагання “Діти – олімпійська надія України” з футболу на Бериславщині

Як повідомляє Бериславська районна державна адміністрація, на Бериславщині пройшли  Всеукраїнські змагання “Діти – олімпійська надія України”. Миколаєва.  У змаганях взяли участь збірні команди Черкаської, Миколаївської та Херсонської областей з футболу серед дівчат.

У відкритті змагань брав участь голова районної державної адміністрації Ю.Сидоренко, який у вступному слові зупинився  на впровадженні в  районі стратегічних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича. 

Переможцями змагань стала збірна команда Херсонської області, яка виграла у вирішальній грі з рахунком 3:0 у команди Черкащини.
 
Крім того, відбувся чемпіонат району з футболу серед колективів підприємств та громадських організацій за участю  12 команд.  Зіграно 6 ігор.

Голова районної державної адміністрації звернувся до учасників змагань з пропозицією  розпочати разом з владою роботу з оновлення існуючих спортивних майданчиків та спорудження нових, що  дасть  імпульс багатьом молодим людям для занять фізкультурою і спортом, допоможе молоді  зміцнити здоров'я і позбавитися багатьох проблем, які є у певної частини нашої молоді.  Закликав підтримати ініціативи Президента України В.Януковича.
 
http://www.rdaberislav.ks.ua/2010-12-15-14-41-59/1986-2013-06-25-10-32-53.html


Фото:

Нашi партнери