Першість міста Каховки з футболу: на фінішній прямій

Минулого тижня у День Конституції України та напередодні святкування Дня молоді на спортивному майданчику Каховської ЗОШ № 5 завершились змагання першості м. Каховки з міні-футболу 2013 року серед аматорських команд Вищої та Першої ліги, які тривали з 2 по 28 червня.

Змагання організовані відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Каховської міської ради за підтримки адміністрації ЗОШ № 5 (директор  І.Деменко), у них  взяли участь 15 команд (7 – у Вищій лізі та  8 – у Першій лізі), а це близько 200 учасників, зіграно 49 матчів (команди грали за коловою системою). Змагання проходили у цікавій і безкомпромісній спортивній боротьбі, до останнього туру у Першості зберігалась інтрига щодо розподілу призових місць.

За підсумками міської першості з міні-футболу 2013 року серед команд Вищої ліги перемогу святкувала команда «ТРАМ» у складі: Михайло Савельєв, Денис Матвієнко, Андрій Хоменко, Микола Михальченко, Артем Мельник, Марк Мостипан, Кирило Кравцов, Віктор Мазуренко, Михайло Кривич. На другому місці у Вищій лізі – команда «Грін Тім», на третьому – «Олімпієць». 

Кращим бомбардиром у Вищій лізі з 12 забитими м’ячами став гравець команди «Акант» (Малокаховка) Дмитро Король, кращим воротарем оргкомітет визнав Михайла Савельєва («ТРАМ»), кращим гравцем – Денис Матвієнко («ТРАМ»). Усі вони відзначені кубками та грамотами.

У першості серед команд Першої ліги перемогла команда «Інтер» у складі: Дмитро Затолокін, Петро Ушаков, Віктор Дорошенко, Дмитро Ушаков, Юрій Сухоруков, Юрій Ващенко, Єгор Рудець, Дмитро Гончаров, Олександр Іванов, Євгеній Кіфарук. На другому місці – команда «Половина», на третьому – команда «Бокс». 

Кращі гравці змагань у Першій лізі були нагороджені кубками та грамотами: кращий бомбардир в Першій лізі – Антон Чудік (Сіріус), кращий воротарОлександр Іванов (Інтер) та кращий гравець – Олександр Фролов (Олімпік).

Команди-призери відзначені кубками, дипломами, медалями та грамотами.

http://kakhovka-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=3229:2013-06-26-13-09-01&catid=79&Itemid=95


Фото:

Нашi партнери