Кубок Чорного моря

У м. Скадовську днями  відбувся  ювілейний фестиваль спортивного танцю “Кубок Чорного моря”, повідомляє прес-служба Скадовської міської ради.

Урочистості на паркеті відкрили міський голова О.Гавриш та головний суддя змагань, суддя міжнародної категорії, президент Федерації спортивних танців України С.Пінчук.

У словах вітання міський голова виказав упевненість, що змагання є важливим етапом у випробуванні власних сил і умінь, побажав перемоги найкращим і головне - доброго оздоровлення учасникам після виступів на морському узбережжі.

Організатори змагань  -  родина Шаронових Лариса Юріївна і Володимир Андрійович  - отримали почесні нагороди за організацію змагань на високому рівні.

Свято грації і юних талантів хореографії відбулося яскраво й незабутньо для глядачів. За пари гаряче вболівали тренери і батьки, із заздрістю молодші танцюристи вчилися виступати у старших. Суддівська команда з Херсону, Дніпропетровську, Мелітополю, Миколаєва, Нікополю і Скадовська уважно ставилися до кожного, об'єктивно оцінюючи уміння виконавців.


Фото:

Нашi партнери