Курс – на Казань

Студентська збірна України розпочала передислокацію до столиці майбутньої Всесвітньої літньої Універсіади-2013, яка відбуватиметься з 6 по 17 липня в російському місті Казань.

1 липня до столиці Татарстану вирушила перша група українських студентів та членів офіційної делегації, на чолі з головою Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, членом Національного олімпійського комітету Євгеном Баженковим (керівник делегації).

Крім керівника делегації, у складі офіційних осіб, зокрема, генеральний секретар Спортивної студентської спілки України В.Гаврилко, начальник штабу делегації О.Шинкарук, відповідальний за акредитацію, перекладач З.Соловей. 

З київського аеропорту «Жуляни» в повному складі вирушили на Універсіаду команда українських боксерів.

2 липня – наступний авіарейс Київ – Казань. На студентську Олімпіаду вирушають спортивні гімнасти, футболісти, волейболісти, фехтувальники, бадмінтоністи, самбісти, а також представники академічного веслування. Серед учасників авіаперельоту буде і семеро медичних працівників.

3 липня з аеропорту «Бориспіль» до Казані вирушає двадцятеро борців на поясах.

Чимала група наших студентів вирушить до столиці Татарстану 4 липня. Серед них – легкоатлети, дзюдоїсти, баскетболісти, важкоатлети, представники настільного тенісу та академічного веслування, шахісти, хокеїсти на траві, а також – офіційні особи.

5 липня до Казані приїдуть українські важкоатлети.

На 8 липня запланований відліт наших плавців і борців.

Солідна група українських спортсменів прибуде до Казані 9 липня. Цього дня на змагання вирушать стрільці, байдарочники і каноїсти, художні гімнастки, регбісти, самбісти, волейболістки, плавці на відкритій воді, борці та легкоатлети.

У складі збірної команди України є херсонські спортсмени (14 осіб), які візьмуть участь у змаганнях з легкої атлетики, важкої атлетики, академічного веслування та веслування на байдарках і каное.
 
http://osvitasport.org/news/universiada-kazan/item/169-kurs-%E2%80%93-na-kazan.html


Фото:

Нашi партнери